Produsén bubuk palapis bubuk profésional & eksportir

Salaku Produsén Bubuk Lapisan Bubuk profésional di Cina,FEIHONG® nawarkeun rupa-rupa bubuk palapis bubuk éléktrostatik (cet bubuk) jeung palapis bubuk termoplastik jeung rupa-rupa kelir jeung finish pikeun parabot, parabot imah, architectural struktur, jsb.

Inggris        Spanyol       Rusia

Pamaén YouTube

Saha urang

  • 30+ taun pangalaman produksi, 15,000㎡ aréa, 130 karya, 5000 Ton kapasitas taunan.
  • Salah sahiji pabrik ngarah sarta eksportir tina bubuk palapis bubuk di Cina.
  • Tumuwuh gancang, ngajual ka 50 nagara 3 buana.
  • usaha High-tech di propinsi Jiangsu kalawan 11 patén.

Keur naon urang DO

  • Nawiskeun solusi coatings éféktif dina aplikasi powder coating.
  • Ngartos sacara proaktif kabutuhan palanggan pikeun nyayogikeun jasa anu relevan.
  • tanaga teknis anu gampang sadia pikeun rojongan teknis.
  • Ngabales gancang pikeun sarat ti konsumén.
  • Nawiskeun harga anu saé kalayan henteu aya pangorbanan dina kualitas produk.
ADAT Anjeun COLOR

01. DESIGN

Anjeun tiasa ngirim kami sampel warna anjeun atanapi spésifikasi.

02. SAMPEL

Saatos kami nampi inpormasi warna anjeun, urang mimitian cocog sareng warna, sareng ngirim anjeun several kgs sampe keur persetujuan Anjeun. 7-10 poé sampling.

03. PRODUKSI

20+ Taun pangalaman dina industri masihan kami kapercayaan pikeun mastikeun pesenan anjeun bakal kaeusi gancang ogé kalawan harga affordable.

04. pangiriman

Pangiriman dina waktosna mangrupikeun komitmen urang pikeun palanggan henteu paduli anjeun milih ku Udara atanapi ku laut, 7-10 dinten kanggo produk khusus.

custom warna powder coating Anjeun
Gabung kami jadi DEALER
Gabung kami jadi DEALER

Kami ngabagéakeun pasangan anu mumpuni pikeun ngiringan kami salaku dealer. Upami anjeun gairah ngeunaan palapis bubuk sareng fokus kana bisnis merek anjeun, kami bakal janten pilihan anu pas. Ti sampling ka produksi masal, ti pengiriman barang ka layanan sanggeus-diobral, kami nyadiakeun hiji-eureun layanan custom, sarta téhnologi produksi powder coating panganyarna kami, bahan kualitas super jeung inventory cukup mastikeun klien kami meunang produk dipercaya jeung jasa dina waktu.

Sababaraha mitra reueus urang

  • Pangiriman gancang sareng warna anu cocog sareng akurat, kuring parantos damel sareng FEIHONG pikeun 3 taun, éta pasangan dipercaya.
  • Iraha waé kuring gaduh patarosan ngeunaan palapis bubuk dina ngagunakeun, aranjeunna teras-terasan nganyahokeunana kalayan pituduh anu lengkep sareng kasabaran anu hébat.
  • kabéh staf maranéhanana anu kahadean tur profésional, sarta mantuan kuring nungkulan masalah tangguh dina aplikasi tina bubuk palapis.
  • Salaku distributor pikeun 10 taun, FEIHONG pasihan abdi dukungan anu saé dina harga sareng pamayaran, kami ngalakukeun usaha dina dasar win-win.