Produsen & Eksportir Powder Coating Profesional

Minangka Produsen Powder Coating Powder profesional ing China,FEIHONG® nawakake macem-macem bubuk lapisan bubuk elektrostatik (cat bubuk) lan lapisan bubuk termoplastik kanthi macem-macem warna lan finish kanggo perabotan, piranti omah, arsitekturral struktur, lsp.

ENGLISH        SPANISH       RUSSIAN

pamuter YouTube

WHO kita

  • 30+ taun pengalaman produksi, 15,000㎡ area, 130 karya, 5000 Ton kapasitas taunan.
  • Salah siji saka manufaktur anjog lan eksportir saka bubuk coating bubuk ing China.
  • Cepet tuwuh, adol menyang 50 negara 3 bawana.
  • Enterprises High-tech ing provinsi Jiangsu karo 11 paten.

Apa aku

  • Nawakake solusi lapisan sing efektif ing aplikasi lapisan bubuk.
  • Mangerteni kabutuhan pelanggan kanthi proaktif kanggo nyedhiyakake layanan sing cocog.
  • Personel teknis kasedhiya kanggo dhukungan teknis.
  • Respon cepet kanggo syarat saka pelanggan.
  • Nawakake rega sing apik banget tanpa ngorbanake kualitas produk.
CUSTOM Panjenengan WARNA

01. RANCANGAN

Sampeyan bisa ngirim kita sampel werna utawa specifications.

02. SAMPLING

Sawise kita nampa informasi werna, kita miwiti werna-cocog, lan ngirim several kgs nganti kanggo persetujuan. 7-10 dina sampling.

03. PRODUKSI

Pengalaman 20+ Taun ing industri menehi kapercayan kanggo mesthekake pesenan sampeyan bakal rampung kanthi cepet uga kanthi rega terjangkau.

04. PENGIRIMAN

Pangiriman sing tepat wektu minangka prasetya kanggo para pelanggan ora preduli sampeyan milih kanthi Air utawa segara, 7-10 dina kanggo produk khusus.

kustom warna powder coating
Gabung dadi DEALER
Gabung dadi DEALER

We are welcome partner qualified kanggo gabung kita minangka dealer. Yen sampeyan kepengin banget babagan lapisan bubuk lan fokus ing bisnis merek sampeyan, kita bakal dadi pilihan sing tepat. Saka sampling kanggo produksi massal, saka pengiriman kanggo layanan sawise-sale, kita nyedhiyani siji-mandeg layanan adat, lan teknologi produksi powder coating paling anyar, materi kualitas super lan persediaan cekap mesthekake klien kita njaluk produk lan layanan dipercaya ing wektu.

Sawetara Mitra Bangga

  • Pangiriman kanthi cepet lan warna sing cocog, aku wis kerja bareng FEIHONG kanggo 3 taun, iku partner dipercaya.
  • Yen aku duwe pitakon babagan lapisan bubuk sing digunakake, dheweke mesthi menehi pandhuan kanthi rinci lan sabar.
  • kabeh Staff sing kebecikan lan profesional, lan bantuan kula kanggo menehi hasil karo masalah angel ing aplikasi saka powder coating.
  • Minangka distributor kanggo 10 taun, FEIHONG menehi kula support apik ing rega lan pembayaran, kita nindakake bisnis ing basis saka win-win.